Γενική Είσοδος 5 Ευρώ στο ΑΕΛ-Λαμία

Gazzetta team
Γενική Είσοδος 5 Ευρώ στο ΑΕΛ-Λαμία

bet365

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει αύριο σε φιλική αναμέτρηση τη Λαμία, με τους βυσσινί να ανακοινώνουν πως θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει πως οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας από τις 13:00 έως τις 17:30 του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο 29/7/2017 τα γραφεία της ΠΑΕ στο AEL FC ARENA θα λειτουργήσουν εκτάκτως από τις 13:00 έως τις 17:30, για όσους φιλάθλους μας θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Επισημαίνεται ότι και οι συνοπαδοί που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους αύριο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Λαμία θα παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα επιδεικνύωντας το αποδεικτικό αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5€ και τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 16:00 έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέρχονται στα εκδοτήρια να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς χωρίς τον αριθμό αυτόν δεν είναι εφικτή η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο είναι υποχρεωτικό βάσει νόμου.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων μας η ΠΑΕ ΑΕΛ θα λειτουργήσει 5 εκδοτήρια και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα