Από τα… ριάλιτι στην Τούμπα!

Από τα… ριάλιτι στην Τούμπα!

Gazzetta team
Από τα… ριάλιτι στην Τούμπα!

bet365

Ποιος είναι ο Βούλγαρος διαιτητής, Ιβάιλο Στογιάνοφ, ο οποίος ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ να σφυρίξει στο δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 36χρονος Βούλγαρος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (3/8) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και το παρελθόν του έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως γράφει στην παρουσίασή του και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Στογιανόφ γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1981 στο Πετρίτσι, μία πόλη της Βουλγαρίας, στα σύνορα με την Ελλάδα. Έπαιξε ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία, αλλά ένας τραυματισμός την στιγμή που ετοιμαζόταν να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο τον οδήγησαν στο να αποσυρθεί.

Ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις, ενώ η συμμετοχή του σε ένα reallity γάμου της βουλγαρικής τηλεόρασης, μαζί με την σύντροφό του Φόκα, εκτόξευσε την δημοτικότητά. Παράλληλα είχε μία εξαιρετική πορεία στους πίνακες της διαιτησίας και σιγά σιγά κατάφερε να ανέβει στην ελίτ.

Το 2012 χρίστηκε διεθνείς και έκτοτε σφυρίζει αναμετρήσεις μικρών εθνικών ομάδων, παιχνίδια για το Youth League και αγώνες για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς να έχει προς το παρόν σε παιχνίδια ομίλων. Τον Ιούλιο του 2014 σφύριξε την αναμέτρηση του Ατρομήτου στην έδρα της Σαράγεβογια τον 3ο προκριματικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν με 1-2.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Τούμπας θα είναι οι Ίβο Κόλεφ και Βεσελίν Ντομπριγιάνοφ, τέταρτος ο Στεφάν Αποστόλοφ, παρατηρητής διαιτησίας ο Άγγλος Πίτερ Τζόουνς και παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ ο Ισραηλινός Έρελ Γιάκομπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα