Ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Μήτρογλου!

Ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για Μήτρογλου!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Μαρσέιγ κινήθηκε για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Η Μπενφίκα κοστολογεί τον διεθνή φορ στα 30 εκατ. ευρώ!

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την Μπενφίκα με τους «Αετούς της Λισαβόνας» ωστόσο να μην δείχνουν αρνητικοί στην παραχώρηση του Έλληνα φορ σε περίπτωση που κατατεθεί δελεαστική πρόταση.

Πρόκειται για πολιτική που ακολουθεί για κάθε παίκτη του ρόστερ της η πορτογαλική ομάδα, πουλώντας πάντα στο μάξιμουμ της αξίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η τελευταία ομάδα που έκανε μπάσιμο για την απόκτηση του «πιστολέρο» είναι η Μαρσέιγ!

Οι Γάλλοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον πρώην άσο του Ολυμπιακού επισημοποιώντας το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Για τον Μήτρογλου είχαν εκφράσει επίσης ενδιαφέρον ένας σύλλογος από την Primera Division και ένας από την Serie A, ωστόσο η Μπενφίκα έκρινε μη συμφέρουσες τις προτάσεις, αφού κοστολογεί τον διεθνή στράικερ στα 30 εκατ. ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα