Κλείνουν Ντάγκρας και Λώττας στον Άρη

Κλείνουν Ντάγκρας και Λώττας στον Άρη

Κλείνουν Ντάγκρας και Λώττας στον Άρη

bet365

Στην πρώτη προπόνηση του Άρη ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, υποστήριξε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν κατά 90% αλλά το ακριβές… ποσοστό θα εξαρτηθεί από δύο υποθέσεις.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχε και ο Δημήτρης Ντάγκρας ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό έχοντας 29 συμμετοχές και οκτώ γκολ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 28χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους» και σε αυτό το ενδεχόμενο το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί άλλος επιθετικός. Ο δεύτερος παίκτης που θα συμμετέχει στη σημερινή(28/7) προπόνηση με την προοπτική απόκτησής του είναι ο Αριστείδης Λώττας ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σπάρτη.

Από εκεί και πέρα, το ποσοστό των μεταγραφών που απομένει θα εξαρτηθεί από το μέλλον του Ούγκο Σόουζα. Οι επιτελείς του Άρη προσπάθησαν να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα και του ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν ελεύθερο. Μέχρι στιγμής πάντως επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης δεν έχει φθάσει για τον Πορτογάλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα