Συμφώνησε και επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Συμφώνησε και επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

Νίκος Μαρούδας
Συμφώνησε και επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης

bet365

Έτοιμος να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει φτάσει σε συμφωνία με την διοίκηση των Κύπριων και απομένουν τα τυπικά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Αντβέρμπ – Αντερλεχτ, αν ο Χάννι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Προπονητής του ΑΠΟΕΛ πρέπει να θεωρείται και πάλι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από όταν αποχώρησε από την Αλ - Σαρτζά, έφτασε σε συμφωνία με την διοίκηση των Κύπριων και αναμένεται τις επόμενες μέρες να βρεθεί στην Μεγαλόνησο για τις τελικές λεπτομέρειες.

Ο 47χρονος τεχνικός, θα αντικαταστήσει τον Μπέιν, ο οποίος... πληρώνει την ήττα από την Βιτορούλ στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Δώνης, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό του ΑΠΟΕΛ την επόμενη εβδομάδα καθώς θα βρεθεί στην Κύπρο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δώνης είχε εργαστεί στον ΑΠΟΕΛ την διετία 2013-2015 με μεγάλη επιτυχία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα