Ζέκα: «Ηθελα μεγαλύτερο σκορ...»

Ζέκα: «Ηθελα μεγαλύτερο σκορ...»

Gazzetta team
Ζέκα: «Ηθελα μεγαλύτερο σκορ...»

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν χαρούμενος για τη νίκη αλλά στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν πέτυχαν κι άλλα γκολ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Γι' ακόμα ένα ματς έτρεξε πολλά χιλιόμετρα. Ηταν παντού και βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά στάθηκε στο γεγονός πως έπρεπε να πετύχουν περισσότερα τέρματα οι «πράσινοι».

«Αξίζαμε περισσότερα γκολ. Φεύγω χαρούμενος που νικήσαμε αλλά όχι από το σκορ. Ηταν σημαντικό να πάμε εκεί με μεγαλύτερο σκορ κι αυτό δε το καταφέραμε», είπε για να προσθέσει

«Πάμε και στη ρεβάνς για να νικήσουμε. Εχουμε το πλεονέκτημα αλλά δεν θα πάμε για να κρατήσουμε το σκορ αφού δείξαμε σήμερα πως είμαστε καλύτεροι».

Οσο για το μηδέν στην άμυνα τόνισε: «Οταν χάνεις πολλές ευκαιρίες μπορείς σε μια στατική φάση να δεχθείς ένα γκολ. Σημαντικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν, σημαντικό το ότι νικήσαμε αλλά ήθελα μεγαλύτερη νίκη»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα