Κραϊόβα - Μίλαν 0-1

Gazzetta team
Κραϊόβα - Μίλαν 0-1

bet365

Η Μίλαν επέστρεψε στην Ευρώπη ύστερα από 1.234 μέρες και νικώντας 0-1 την Κραϊόβα στην Ρουμανία έκλεισε ουσιαστικά θέση στα playoffs του Europa League. Ολα τα αποτελέσματα του 3ου προκριματικού.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)! * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Τρία χρόνια περίμεναν οι τιφόζι την επιστροφή των Μιλανέζων και την είδαν κόντρα στην Ουνιβερσιτάρια στην Ρουμανία στο πρώτο σκέλος των προκριματικών του Europa League. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα είχε εκτός αποστολής τους Μπονούτσι, Μπίλια, Σούσο, Ρομανιόλι, έστησε την ομάδα του με 4-3-3 και την είδε να κάνει αυτό που χρειάζεται για να είναι με το 1.5 πόδι στα playoffs. Ο Ροδρίγες πέτυχε το γκολ, δοκάρι είχε ο Κουτρόνε, επέμβαση σε τετ-α-τετ είχε στο 0-0 ο Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα όταν στο 23' ο Μοντολίβο έκανε τραγικό λάθος βγάζοντας τον Μιτρίτα σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Ντοναρούμα, ο οποίος, ευτυχώς για την Μίλαν, ήταν ο νικητής. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Rossoneri θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ όμως στο πλασέ του Κουτρόνε μέσα από την περιοχή η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Ξανά ο 19χρονος επιθετικός απείλησε στη συνέχεια με κεφαλιά, όμως το πρώτο γκολ της ομάδας του Μοντέλα στη σεζόν ήρθε στο 44' όταν ο Ρικάρντο Ροδρίγες εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και πήγε στα δίχτυα του Καλανκλέα (0-1).

Στο δεύτερο μέρος η Κραϊόβα προσπάθησε να βγει περισσότερο μπροστά και απείλησε την Μίλαν στο 59' όταν μετά την κακή έξοδο και απομάκρυνση του Ντοναρούμα ο Μιτρίτα έκανε το τεχνικό σουτ και λίγο έλειψε να τον κρεμάσει. Ο Κουτρόνε είχε νέα κεφαλιά άουτ (65'), όμως όσο η ώρα περνούσε, οι Μιλανέζοι δέχονταν όλο και περισσότερη πίεση, ενώ ο Μοντέλα έδωσε ντεμπούτο και στους Αντρέ Σίλβα και Αντρέα Κόντι. Προς το τέλος ο Ντοναρούμα μπλόκαρε το σουτ του Μπαλούτα και οι Rossoneri πήραν την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Κραϊόνα (Ντέβις Μάντζια): Καλανκλέα, Ντιμιτρόβ (81' Ρομάν), Σπάχια, Κέλιτς, Μπριτσέαγκ, Ζλατίνσκι, Βάγκενιν, Μιτρίτα (67' Μπαρμπούτ), Φαούστο Ρόσι (74' Ματέιου), Μπάνκου, Μπαλούτα.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Αμπάτε (73' Κόντι), Ζαπάτα, Μουσάκιο, Ροδρίγες, Κεσί, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Νιανγκ, Μπορίνι (66' Αντρέ Σίλβα), Κουτρόνε (81' Αντονέλι).

Προβάδισμα η Αθλέτικ
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα playoffs της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης καθώς πήρε 1-1 από την Ντιναμό στο Βουκουρέστι. Για τους Βάσκους, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Κούκο Θιγάντα, μετά την αποχώρηση Βαλβέρδε, άνοιξε το σκορ στο 21' ο κεντρικός αμυντικός, Αϊμερίκ Λαπόρτ. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και παρέμεινε μ΄χρι το 54' όταν ο γιος του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ στο παραθυράκι από τα 35' μέτρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Δύσκολα η Εβερτον, κακός ο Ρούνεϊ
Η επίσημη πρεμιέρα του Γουέιν Ρούνεϊ στη δεύτερη θητεία του στην Εβερτον δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο Αγγλος επιθετικός δεν βοήθησε και πάλι καλά που βρέθηκε ο Μπέινς να σουτάρει από τα 25 μέτρα, ώστε τα Ζαχαρωτά να μην γκελάρουν εντός με την Ρουζομπέροκ. Το υπέρ τους 1-0 αφήνει τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς στην Σλοβακία.

Με Σανκαρέ η Μπορντό, τεσσάρα η Μαρσέιγ
Η Μπορντό τα βρήκε πιο δύσκολα από ότι περίμενε με την Βιντεότον, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, κερδίζοντας με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γιρονδίνους ήταν ο Σανκαρά, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 18’ και στο 33’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Σέποβιτς στο 23’.

Και η Μαρσέιγ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Οστάνδη, όμως πήρε σκορ πρόκρισης, κερδίζοντας με δύο γκολ διαφορά. Ο Ζερμέν χρειάστηκε μόλις 2’ για να ανοίξει το σκορ, αλλά στο 26’ ο Σιανί έκανε το 1-1 για τους Βέλγους με πέναλτι. Στο 32’ ο Σανσόν πήρε το ριμπάουντ μετά την προσπάθεια του Ζερμέν για το 2-1, ενώ ο τελευταίος βρήκε ξανά δίχτυα στο 57’. Η Οστάνδη βρήκε την ελπίδα στο 69’ με τον Μουσόνα να μειώνει σε 3-2, όμως ο εκπληκτικός Ζερμέν έκανε χατ τρικ για το τελικό 4-2 στο 82’.

Με το... αριστερό ο Στραματσόνι
Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά για μεταγραφές στη Σπάρτα Πράγας, αλλά σε τέσσερις εβδομάδες είναι δύσκολο να φτιάξεις ομάδα. Αυτό φάνηκε και στο Βελιγράδι, όπου οι Τσέχοι ηττήθηκαν καθαρά με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Οι Σέρβοι έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Σπάρτα στο 13’, όταν μετά από έξυπνη κομπίνα ο Μποάκιε έκανε το 1-0, ενώ στο 65’ ο Κανγκά με γκολάρα το 2-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά είτε στάθηκαν άτυχοι είτε άστοχοι.

Το πρώτο βήμα η Φράιμπουργκ
Η Φράιμπουργκ κέρδισε με 1-0 την Ντομζάλε και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο ματς, αλλά βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ, όταν στο 20’ ο Πέτερσεν έκανε το 1-0. Ο Γερμανός επιθετικός είχε μεγάλη ευκαιρία μέσα σε 4’ να δώσει σκορ πρόκρισης στην ομάδα του, αλλά αστόχησε σε πέναλτι στο 24’. Οι Σλοβένοι ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν λίγες ευκαιρίες και τις σπατάλησαν όλες, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ολα τα αποτελέσματα

Τρακάι - Σκέντια 2-1
Ολιμπίκ Ντόνετσκ - ΠΑΟΚ 1-1
Μλάντα Μπόλεσλαβ - Σκεντέρμπεου 2-1
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πανιώνιος 1-0
ΑΕ Κιτίου - Ντιναμό Μινσκ 2-0

ΑΙΚ - Μπράγκα 1-1
Κρασνοντάρ - Λίνγκμπι 2-1
Οστερσουντς - Φόλα 1-0
PSV - Οσιγιεκ 0-1
Στουρμ Γκρατς - Φενερμπαχτσέ 1-2
Σουντούβα - Σιόν 3-0
Ουτρέχτη - Λεχ Πόζναν 0-0

Αστρα - Ολεκσάντρια 0-0
Ντιναμό Βουκουρεστίου - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1
Μπνέι Γιεχούντα Τελ Αβίβ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 0-2
Ουνιβερσιτάρια Κραϊόβα - Μίλαν 0-1
Μπρόντμπι - Χάιντουκ Σπλιτ 0-0

Αρκα - Μίντιλαντ 3-2
Παναθηναϊκός - Καμπάλα 1-0
Μπορντό - Βιντεότον 2-1
Ερυθρός Αστέρας - Σπάρτα Πράγας 2-0
Γάνδη - Αλτάχ 1-1

Αμπερντίν - Απόλλων Λεμεσσού 2-1
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάλκλαμπ 2-1
Μαρσέιγ - Οστάνδη 4-2
Αούστρια Βιέννης - ΑΕΛ 0-0
Εβερτον - Ρουζομπέροκ 1-0
Φράιμπουργκ - Ντομζάλε 1-0

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα