Κι επίσημα Μπραντάο στον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Κι επίσημα Μπραντάο στον Λεβαδειακό

bet365

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπραντάο ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του. Στην Λιβαδειά και ο Λεονάρντο.

Ηταν στην προετοιμασία του Λεβαδειακού από την πρώτη στιγμή. Ομως έπρεπε να διαπιστώσει ο Ανιγκό σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 37χρονος επιθετικός. Εν τέλει αποδείχθηκε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τον Λεβαδειακό για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Μπραντάο ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του το οποίο θα έχει ισχύ για έναν χρόνο. Εκτός όμως από τον Μπραντάο ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε ακόμα ένα «μεγάλο» όνομα.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε και αυτός το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Λιβαδειάς.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει και επίσημα δυο σπουδαίες μεταγραφές. Μπραντάο και Λεονάρντο ανήκουν και με τη… βούλα στο ρόστερ της ομάδας του Λεβαδειακού. Ο Μπραντάο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και ο Λεονάρντο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών. Και τα δυο σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα ακολουθήσουν την αποστολή του Λεβαδειακού στην Τουρκία όπου θα δοθούν φιλικά παιχνίδια στα πλαίσια της προετοιμασίας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα