Παρακολουθεί Λυκογιάννη η Ίντερ!

Παρακολουθεί Λυκογιάννη η Ίντερ!

Παρακολουθεί Λυκογιάννη η Ίντερ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ίταλία, ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τσεκάρει η Ίντερ!

Ο αριστερός μπακ της Στουρμ Γκρατς προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του αυστριακού πρωταθλήματος.

Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Λεβαδειακού και Εργοτέλη θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στους «Blackies» καταγράφοντας στην περασμένη σεζόν 31 εμφανίσεις και τρία γκολ.

Η Στουρμ Γκρατς βλέποντας τον Μπάμπη Λυκογιάννη να κάνει την διαφορά έσπευσε να ενεργοποιήσει την οψιόν που προβλέπεται από το συμβόλαιο του διατηρώντας τον στο ρόστερ της τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα τον περασμένο Μάιο για το ματς με την Βοσνία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Σεντ Ετιέν που θεωρούν πως μπορεί να σταθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ιταλία αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάμπη Λυκογιάννη με τους «νερατζούρι» να παρακολουθούν την ποδοσφαιρική ανέλιξη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα