«Φαβορί ο ΠΑΟΚ, πολύ δυνατός στην επίθεση»

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ, πολύ δυνατός στην επίθεση»

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ, πολύ δυνατός στην επίθεση»

bet365

Ο τεχνικός και αναμορφωτής της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Ρομάν Σανζάρ έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ μιλώντας στο gazzetta.gr. Οι επικίνδυνοι... Τζάλμα Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Μάτος και το μεγάλο ατού της ομάδας του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η «σταχτοπούτα» του ουκρανικού ποδοσφαίρου, Ολιμπίκ Ντόνετσκ, η οποία ιδρύθηκε μόλις το 2001 δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ουκρανικός σύλλογος, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στο περυσινό πρωτάθλημα καθοδηγείται από τον 38χρονο, Ρομάν Σανζάρ, ο οποίος θεωρείται και αναμορφωτής της.

Ο Σανζάρ αγωνίστηκε στην Ολυμπίκ ως μέσος από το 2004 μέχρι το 2012, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε χρέη ασίσταντ κόουτς για να αναβαθμιστεί έναν χρόνο αργότερα σε χεντ κόουτς.

Ο νεόκοπος τεχνικός μιλώντας στο gazzetta.gr έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα με σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται πάντα ψηλά στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι το λογικό φαβορί. Γνωρίζει πως πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του ανάλογα με τις συνθήκες των αγώνων. Είναι μια πρόκληση για εμάς αυτά τα παιχνίδια αφού καλούμαστε να αποδείξουμε την δυναμική μας κόντρα σε μια έμπειρη και υπολογίσιμη ομάδα»

Πως όμως περιγράφει την αποψινή αντίπαλο του «Δικεφάλου»;

«Η Ολυμπίκ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Υπάρχει καλό κλίμα στο σύλλογο και ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα».

Στο φετινό πρωτάθλημα η Ολιμπίκ μπήκε δυνατά, καθώς επικράτησε της Ολεξάντρια με 2-0 στην πρεμιέρα, ενώ στη συνέχεια πήρε ισοπαλία 0-0 εκτός από τη Ζίρκα τη 2η αγωνιστική.

«Δεν έχουν καμιά σχέση τα παιχνίδια που δώσαμε κόντα σε Ολεξάντρια και Ζίρκα με αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ είναι θετικό, όμως μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Θα έχουμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Ο Σανζάρ ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ τους Πρίγιοβιτς, Τζάλμα και Μάτος θεωρώντας πως είναι οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

«Έχουμε μελετήσει τον ΠΑΟΚ. Διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές που χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Θεωρώ πως επιθετικά είναι ισχυρός. Πρίγιοβιτς, Τζάλμα Κάμπος και Μάτος μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την ζημιά. Ειδικά ο Μάτος είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ αφού εκτός από το δημιουργικό κομμάτι μπορεί και να σκοράρει. Καλούμαστε να τον περιορίσουμε».

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» του Κιέβου, χωρητικότητας 16.873 θεατών, 700 χιλιόμετρα μακριά από την φυσική έδρα της Ολίμπικ. Άλλωστε η Ολιμπίκ εδώ και 2,5 χρόνια αγωνίζεται μακριά από το Ντόνετσκ.

«Σε καμιά ομάδα δεν αρέσει να παίζει μακριά από το γήπεδο της όμως είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούμε. Το έχουμε συνηθίσει πλέον. Φυσικά η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας θα μας λείψει, αλλά θέλουμε να αποζημιώσουμε όσους έρθουν στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα