Μπουφόν: «Αν ο Νεϊμάρ αξίζει 220 εκατ., γιατί όχι και 600;»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπουφόν: «Αν ο Νεϊμάρ αξίζει 220 εκατ., γιατί όχι και 600;»

bet365

Σε ένα καθεστώς... δίχως όρια, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι, βρίσκεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν που αναφέρθηκε και στα τρελά ποσά τα οποία αναγράφονται για την περίπτωση του Νεϊμάρ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Έχοντας αποδείξει πολλάκις ότι σκέφτεται πολύ διαφορετικά από τον μέσο επαγγελματία αθλητή και πως ξέρει καλά ότι πρέπει να παραμείνει ζωντανός ο «ρομαντισμός», ο Μπουφόν αδυνατεί να καταλάβει γιατί πλέον τα χρήματα στις μεταγραφές έχουν σημειώσει τέτοια εκτόξευση.

Μάλιστα, θέλησε να χρησιμοποιήσει μια ατάκα που του έλεγε ο παππούς του για το «μπαλόνι που όλο φουσκώνει και όλο φουσκώνει και στο τέλος σκάει...».

Παίρνοντας αφορμή από τις μεταγραφές που έχει κάνει φέτος η Μίλαν, ο Μπουφόν είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον πως κοστολογείται ένας ποδοσφαιριστής από τον σύλλογό του... Όλα βρίσκονται στα χέρια των οικονομικά δυνατών. Σήμερα είναι 10 εκατ.ευρώ, αύριο είναι 100 εκατ.ευρώ.

Γιατί κοστίζει 220 εκατομμύρια ο Νεϊμάρ κι όχι 600; Πρέπει να τεθούν ορισμένες παράμετροι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα