«Ανακοινώνει Νεϊμάρ μέχρι την Κυριακή η Παρί»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ανακοινώνει Νεϊμάρ μέχρι την Κυριακή η Παρί»

bet365

Οι Γάλλοι συνεχίζουν δίχως σταματημό να παρουσιάζουν εξελίξεις για την πιθανή μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί και γίνεται λόγος για ανακοίνωση της μεταγραφής ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η «Parisien» αλλά και η «Equipe» τονίζουν ότι ο Βραζιλιάνος – που τα ξημερώματα χάρισε νίκη στη Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Παριζιάνους και ετοιμάζεται να κάνει το βήμα από τη La Liga στο Championnat...

Βέβαια, οι Καταλανοί ακόμα δεν έχουν δώσει το «ok» και οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες εμφανίζονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων, ωστόσο, η «Parisien» αναφέρει ότι έχει επιβεβαιώσει το deal με τον Νεϊμάρ και ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Άντερο Ενρίκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα