Τιμωρία έδρας και πρόστιμο περιμένει την Παρτιζάν!

Τιμωρία έδρας και πρόστιμο περιμένει την Παρτιζάν!

Δημήτρης Τομαράς
Τιμωρία έδρας και πρόστιμο περιμένει την Παρτιζάν!

bet365

Η UEFA σύμφωνα με όσα προκύπτουν από Σερβία ετοιμάζει τιμωρία έδρας για μία ή και παραπάνω αγωνιστικές για Παρτιζάν και πρόστιμο της τάξεως των 30 - 40.000 ευρώ για τα όσα έγιναν με Ολυμπιακό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Η UEFA είχε στείλει σύμφωνα με πηγές από τη Novosti τουλάχιστον δύο παρατηρητές της για το Παρτιζάν - Ολυμπιακός διότι το θεωρούσε ματς υψηλού κινδύνου. Με βάση όσα διαρρέουν από Σερβία η Παρτιζάν για τα όσα έγιναν και καταγράφτηκαν από το παιχνίδι αυτό κινδυνεύει με ποινή έδρας για μία ή και παραπάνω αγωνιστικές και πρόστιμο 30 - 40.000 ευρώ. Εκτός των άλλων σημειώνεται πως σε κάποια σημεία δεν υπήρχε καν ηλεκτρονικός έλεγχος εισιτηρίων ή γενικά έλεγχος.

Σημειώθηκε η ρίψη αντικειμένου στον Μάριν αλλά και τα άλλα αντικείμενα σε παίκτες του Ολυμπιακού, συμβάντα στα οποία η UEFA δεν δείχνει καμία ανοχή. Προκύπτει δε και αναφορά για υβριστικά συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο, πανό και άλλες παραβατικές συμπεριφορές ως προς τους οπαδούς. Έτσι και αλλιώς η Παρτιζάν είχε λάβει... τελεσίγραφο από την UEFA...
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα