Η φαουλάρα πλήγωσε τον ΑΠΟΕΛ (vids)

Gazzetta team
Η φαουλάρα πλήγωσε τον ΑΠΟΕΛ (vids)

bet365

Με εκπληκτική εκτέλεση του Γκανέα η Βιτορούλ νίκησε 1-0 τον ΑΠΟΕΛ στη Ρουμανία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Χωρίς νικητή το Νις-Αγιαξ, σκόραρε ο Μπαλοτέλι. Ματσάρα 3-3 το Μπριζ-Μπασακσεχίρ. Δείτε όλα τ' αποτελέσματα.

Μέχρι το 75' ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε ότι διαχειριζόταν καλά την έξοδό του στην έδρα της Βιτορούλ. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο ο Γκανέα έστησε την μπάλα και με σούπερ εκτέλεση φάουλ με το αριστερό νίκησε τον Βάτερμαν, που έμεινε άγαλμα. Οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν μέχρι το φινάλε να απειλήσουν ουσιαστικά και με την ήττα 1-0 θα πρέπει να βρουν την ανατροπή πρόκρισης στην έδρα τους. Στις καθυστερήσεις οι Ρουμάνοι είδαν τον Τουτσουτεάν να αποβάλλεται για φάουλ πάνω στον Βάτερμαν και να μην έχει δικαίωμα να ταξιδέψει για τον επαναληπτικό.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Ρουέδα, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους (85' Αρτυματάς), Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο (72' Βάντερ), Ορ, Ντε Καμάργκο.

Πήρε ισοπαλία στην Γαλλία ο Αγιαξ
Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος από την Νις, ο Αγιαξ απάντησε στην επανάληψη και έφυγε από την Γαλλία με το 1-1 που δίνει μικρό προβάδισμα για πρόκριση. Ο Αίαντας, που πριν μερικές εβδομάδες έπαιξε στον τελικό του Europa League, έμεινε πίσω στο σκορ στο 32' μετά το πλασέ του Μάριο Μπαλοτέλι σε κενή εστία, όμως στην επανάληψη νωρίς έκανε τη ζημιά. Στο 49' ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα από δεξιά, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος και να δίνει στο ολλανδικό club μικρό πλεονέκτημα.

Ντιναμό Κιέβου (γκολάρα με τακουνάκι ο Μποκανί) και Αστάνα πήραν σημαντικό προβάδισμα στα δικά τους παιχνίδια κόντρα σε Λέγκια Βαρσοβίας και Γιουνγκ Μπόις αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (3-1). Δεν συνέβη όμως το ίδιο με την Ζάλτσμπουργκ που υποδέχτηκε τη Ριέκα και έμεινε στο 1-1, κινδυνεύοντας για πολλοστή φορά ν' αποκλειστεί πρώιμα και να μην καταφέρει ούτε τώρα να μπει στους ομίλους. Το 2-0 της Χάποελ Μπέερ Σεβά επί της Λουντογκόρετς ήταν το πιο καθαρό σκορ, ενώ η Σέλτικ κόλλησε εντός στο μηδέν με την Ρόζενμποργκ και κινδυνεύει. Μεγάλο come back στο πιο τρελό ματς της βραδιάς από την τουρκική Μπασακσεχίρ που έχανε 2-0 στο Βέλγιο από την Μπριζ και το πήγε αρχικά στο 2-2, προηγήθηκε και τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (πρώτα ματς)
Τρίτη

Σλάβια Πράγας – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1-0
(20' πεν. Σκόντα)

Καραμπάχ – Σερίφ Τιρασπόλ 0-0

Στεάουα Βουκ. - Βικτόρια Πλζεν 2-2
(37' Μπουντέσκου, 61' Τεϊσέιρα – 23' Κρμέντσκ, 53' Κόπιτς)

ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2
(45'+1' Τζαγκόεβ, 56' Βέρνμπλουμ)

Βαρντάρ Σκοπίων – Κοπεγχάγη 1-0
(65' Μπαλοτέλι)

Παρτιζάν - Ολυμπιακός 1-3
(10' Ταουάμπα - 6', 56' Μπεν, 90'+1' Εμενίκε)

Τετάρτη
Αστάνα – Λέγκια Βαρσοβίας 3-1
(36' Καμπανάνγκα, 45' Μαέβσκι, 90'+4' Τουαμάφσκι – 79' Σαντίκου)

Ντιναμό Κιέβου – Γιουνγκ Μπόις 3-1
(15' Γιαρμολένκο, 34' Μποκανί, 90'+3' Γκάρμας – 90'+1' Γκάσναχτ)

Ζάλτσμπουργκ – Ριέκα 1-1
(49' Χουάνγκ – 30' Γκαβράνοβιτς)

Χάποελ Μπεερ Σεβά – Λουντογκόρετς 2-0
(19' Νουακαέμε, 79' Οανά)

Βιτορούλ – ΑΠΟΕΛ 1-0
(75' Γκανέα)

Μάριμπορ – Χαφραρφιόρντουρ 1-0
(54' Ταβάρες)

Σέλτικ – Ρόζενμποργκ 0-0

Νις – Αγιαξ 1-1
(32' Μπαλοτέλι – 49' Φαν ντε Μπέεκ)

Μπριζ – Μπασακσεχίρ 3-3
(5' Μποναβεντούρε, 16', 79' Ντένσβιλ – 59', 74' Μοσορό, 64' Ελία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα