Διάλεξε Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

Διάλεξε Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζει την επόμενη μέρα της αποχώρησης του Νεϊμάρ και έχει επιλέξει ως αντικαταστάτη τον Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία.

Πριν μπούμε στη μεταγραφική περίοδο δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα υπάρξει σοβαρό θέμα μεταγραφής του Βραζιλιάνου σταρ, όμως κάθε μέρα που περνά οι πιθανότητες αποχώρης αυξάνονται. Σε αυτό σίγουρα βοηθά ο 25χρονος άσος, αφού δεν έχει προχωρήσει σε δήλωση διάψευσης και αυτό είναι κάτι το οποίο αντιλαμβάνονται οι Blaugrana και ψάχνουν για λύση. Λύση στο δύσκολο πρόβλημα της αντικατάστασης ενός παίκτη που σε τέσσερα χρόνια στο Camp Nou, έχει βάλει 105 γκολ σε 186 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενα από τα πρώτα ονόματα που έσκασαν ήταν εκείνο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, όμως, όπως προκύπτει από πηγές του Sky Sports, το καταλανικό club βλέπει τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ στον Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο θα αρέσει στους Reds, που προσπαθούν να δυναμώσουν την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ενόψει και Champions League και δεν θα έχουν καμία διάθεση να χάσουν το μεγάλο αστέρι τους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στην Μπαρτσελόνα υπάρχει αισιοδοξία για το ότι αν χάσει τελικά τον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα μπορέσει να πάρει τον συνομίλικο και συμπατριώτη του που εδώ και 4.5 χρόνια παίζει στην Premier League. Η Λίβερπουλ όμως, μπορεί να νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, αφού τον Ιανουάριο ο Κουτίνιο έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Παρόλα αυτά, με δεδομένο ότι η Μπάρτσα θα έχει στα ταμεία της ένα μυθικό ποσό από την πώληση, πιθανότατα οι Reds να λάβουν μια πρόταση την οποία δεν θα μπορούν να αρνηθούν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα