Πάει Τουρκία ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Πάει Τουρκία ο Λεβαδειακός

bet365

Οι Βοιωτοί θα συμμετάσχουν σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην γειτονική χώρα

Βιτ. Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή, αν ο Ιγκορ Ντε Καμάργκο ανοίξει το σκορ (21+).

Στην Τουρκία θα μεταβεί ο Λεβαδειακός την Παρασκευή, καθώς θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην γειτονική χώρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην Τουρκία θα μεταβεί ο Λεβαδειακός όπου πρόκειται να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά. Συγκεκριμένα η ομάδα θα μεταβεί στην Άγκυρα όπου εκεί θα αντιμετωπίσει σε δυνατά φιλικά παιχνίδια την τούρκικη Οσμάνλισπορ και την Σαουδαραβική Αλ Καντσίγια.
Η αποστολή του Λεβαδειακού θα αναχωρήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου από την Αθήνα με προορισμό την πρωτεύουσα της Τουρκίας όπου και θα παραμείνει ένα τετραήμερο δίνοντας δυο φιλικούς αγώνες.
Την Κυριακή 30 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Οσμάνλισπορ και την Τρίτη 1 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Αλ Καντσίγια.
Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της την Τετάρτη 2 Αυγούστου.
Οι αντίπαλοι του Λεβαδειακού:
Η Οσμάνλισπορ (Osmanlıspor) είναι τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα. Έδρα της ομάδας είναι το Οσμάνλι Στάντιουμου, χωρητικότητας 20.071 θεατών. Συμμετέχει στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας.
Πέρυσι στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς (9 νίκες, 11 ισοπαλίες, 14 ήττες, 37-45 τέρματα).Επίσης είχε συμμετοχή στο Europe League με εξαιρετική πορεία έχοντας συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης και αποκλείστηκε στη φάση των «32» από τον Ολυμπιακό.
Η Al-Qadsiah Football Club είναι ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που παίζει στη Σαουδική Επαγγελματική Λίγκα . Έχουν έδρα το Khobar και το γήπεδό τους τους είναι το στάδιο Prince Saud bin Jalawi Stadium. Τερμάτισε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς (6 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες, 38-38 τέρματα). Είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια (2002, 2009, 2015) και μια φορά κυπελλούχος (1994) ενώ την ίδια χρονιά πήρε και το τρόπαιο του Ασιατικού κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα