Χιμένεθ: «Κοιτάμε μπροστά»

Χιμένεθ: «Κοιτάμε μπροστά»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Κοιτάμε μπροστά»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τα λάθη στα στημένα, αλλά και για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σέλτικ – Ρόζενμποργκ (21+).

Η ΑΕΚ μόνο με θαύμα μπορεί να προκριθεί στα play offs του Champions League μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης και τόνισε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κοιτάξουν μπροστά.

«Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που κάνατε. Όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Χρειάζεται από εδώ και πέρα ακόμα περισσότερη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά και αντίδραση στις στημένες φάσεις. Και αυτό το πληρώσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε ακόμα ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ, θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας» ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα