Κυβελίδης: «Στόχος μας ο πρωταθλητισμός»

Κυβελίδης: «Στόχος μας ο πρωταθλητισμός»

Gazzetta team
Κυβελίδης: «Στόχος μας ο πρωταθλητισμός»

bet365

Σίγουρος πως ο Απόλλωνας Πόντου έχει τις δυνατότητες να κάνει πρωταθλητισμό στη Football League, εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Κυβελίδης.

Ο 31χρονος επιθετικός φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου μίλησε για τους στόχους του Απόλλωνα τη νέα σεζόν, το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και τη στήριξη της διοίησης Καλαϊντζίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ταλαιπωρία που υπάρχει με το πρωτάθλημα της Football League: «Κάθε χρόνο στη Β’ Εθνική λέμε ότι θα είναι καλύτερα και τελικά κάθε χρόνο είναι και χειρότερα. Αυτό όμως δεν μας απασχολεί. Εμείς δεν κοιτάζουμε το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για το αν ο Απόλλων Πόντου μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και φέτος: «Σίγουρα, είναι κάτι που το λέει και ο προπονητής και το πιστεύουμε και εμείς. Άλλωστε η ομάδα σε μεγάλο βαθμό είναι η ίδια με πέρσι, υπάρχει σταθερότητα και πιστεύω ότι θα γίνουν και 5-6 ποιοτικές προσθήκες για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για το ότι ο Απόλλων Πόντου εκπέμπει διοικητική υγεία και πόσο σημαντικό είναι αυτό: «Στην εποχή που ζούμε η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή. Άλλωστε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαμε πάει από πέρσι στην ομάδα γιατί γνωρίζαμε την κατάσταση με στόχο να την ανεβάσουμε και να είμαστε οι ίδιοι και στη Β’ πράγμα που έγινε. Μακάρι να συνεχίσουμε και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά.

Για το αν έχει ισχυρές βάσεις αυτή η προσπάθεια του Απόλλωνα Πόντου: «Τα αδέρφια Καλαϊτζίδη το εμπνέουν αυτό. Μέχρι στιγμής αυτό έχουν αποδείξει και πιστεύω δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Αυτό είναι το στοιχείο που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ζητούν και γι αυτό πρέπει πολλοί από αυτούς να έρθουν σε εμάς αλλά γι αυτό αποφασίζει ο προπονητής».

Για τα νέα αποδυτήρια της ομάδας και αν αισθάνεται περίεργα: «Δεν νομίζω. Από πέρσι ξέραμε ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής ήθελαν να φτιάξουν τις εγκαταστάσεις και τα αποδυτήρια για να κάνουν μια ανανέωση. Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα φτιάξουν κι άλλα πράγματα έτσι ώστε να δουλέψουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα και να είναι ευχαριστημένοι και οι παίκτες και ο προπονητής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον».

Για το ποιες ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος της κατηγορίας: «Σημαντικό ρόλο θα παίξει η σταθερότητα τόσο αγωνιστικά, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή πέρα από τον Απόλλωνα, την Παναχαϊκη και τα Τρίκαλα οι άλλες ομάδες είναι στον αέρα. Με βάσει τα ονόματα όμως θα είναι και ο Άρης και ο ΟΦΗ. Πρέπει όμως να υπάρξει και διοικητική σταθερότητα πράγμα που δεν φαίνεται μέχρι στιγμής ειδικά στον ΟΦΗ. Όπως βλέπουμε και στη διάρκεια των πρωταθλημάτων ομάδες αποσύρονται, διαλύονται».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Απόλλωνα Πόντου: «Ο κόσμος πλέον έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς σύμφωνα με αυτά που αποδώσαμε πέρσι. Εύχομαι να είμαστε ακόμα καλύτεροι και το βασικό μας στοιχείο είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό θα έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Φάνηκε και από πέρσι αυτό. Θα γίνει και φέτος μια ανάλογη προσπάθεια από όλους μας για να μαζέψουμε και πάλι τον κόσμο αλλά να έρθουν και οικογένειες για να τους προσφέρουμε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικό για να έρχονται και για διασκέδαση. Ακόμα και να έρθουν οι φίλαθλοι, εμείς μετά πρέπει με το ωραίο ποδόσφαιρο να τους κρατήσουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα