Ο ακριβός λογαριασμός των περσινών λαθών

Ο ακριβός λογαριασμός των περσινών λαθών

Ο ακριβός λογαριασμός των περσινών λαθών

bet365

Ο στόχος της δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή έρχεται σε σύγκρουση με την ύπαρξη μεγάλων και «κλειστών» συμβολαίων. Και στην προσπάθεια ελάφρυνσης του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, ο Άρης ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα των περσινών κινήσεών του.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ανδρέα Τάτου, οι «κίτρινοι» ήταν ωφελημένοι δεδομένου του ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε – έναντι οικονομικού ανταλλάγματος – στην Ελαζίγκσπορ. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό καθώς μέσα στις επόμενες ώρες προβλέπεται να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί η ήδη υπάρχουσα οικονομική συμφωνία. Ανώδυνο ήταν επίσης το διαζύγιο με τον Μπράνα Ίλιτς καθώς η πληρωμή των δεδουλευμένων ήταν ο μοναδικός (απόλυτα φυσιολογικός) όρος του Σέρβου για να βάλει την υπογραφή του στη λύση του συμβολαίου.

Αντιθέτως, η υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ κόστισε ένα ποσό άνω των 120.000 ευρώ στους «κίτρινους» καθώς πέραν των χρημάτων που είχε εισπράξει ο Αλγερινός χρειάστηκε να του καταβληθούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση. Στην περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, από τη στιγμή που ο παίκτης κατέθεσε προσφυγή – έχοντας ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του – αυτομάτως διεκδικεί το σύνολο του συμβολαίου. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της οφειλής των 18.000 ευρώ απέναντί του. Πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή αν δεν λάβει τις εγγυήσεις για ένα ποσό περί των 70-75 χιλιάδων ευρώ.

Και φυσικά παραμένουν ανοιχτά δύο ακόμη μέτωπα. Με σημαντικότερο αυτό του Λούκα Μιλούνοβιτς ο οποίος στις πρώτες συζητήσεις ήταν αρνητικός στη λύση του συμβολαίου του δίχως αποζημίωση. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Νίκο Καράμπελα. Οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης χρονιάς αλλά το συμβόλαιο παραμένει σε ισχύ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα