Κι επίσημα «Αγιά Σοφιά» για ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Κι επίσημα «Αγιά Σοφιά» για ΑΕΚ! (pic)

bet365

Τα ευχάριστα... κιτρινόμαυρα μαντάτα συνεχίζονται! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως έχει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21+).

Στην ΑΕΚ ξεκινάνε τα έργα ανέγερσης του νέου γηπέδου αφού όπως ανακοίνωσε κι επίσημα, έχει πλέον την οικοδομική άδεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ ανακοινώνουν με επισημότητα και υπερηφάνεια την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μία μεγάλη, δύσκολη και εξοντωτική προσπάθεια και ένας συνεχής αγώνας υπομονής και ανυπέρβλητης αποφασιστικότητας, μέσα από εμπόδια εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών που έμοιαζαν αξεπέραστα, αλλά που δεν ήταν δυνατόν ούτε να μας απογοητεύσουν, ούτε να μας λυγίσουν μπροστά στην ιστορική εντολή που είχαμε να εκπληρώσουμε, ολοκληρώνεται δικαιώνοντας την πίστη όσων από την πρώτη μέρα δούλεψαν για τον μεγάλο αυτό σκοπό.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που έκαναν, όπως όλοι μας, τεράστια υπομονή μέχρι να φτάσει αυτή η ημέρα – ορόσημο αναγέννησης, αλλά δεν έχασαν ποτέ την εμπιστοσύνη τους, μπήκαν μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις, δεν παρασύρθηκαν από τις σειρήνες της αμφισβήτησης του καθολικού, δίκαιου και διαχρονικού τους αιτήματος, δεν απάντησαν στις προσβολές και τις προκλήσεις.

Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της γης δεν είναι πια όνειρο: αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ!

Εφτασε η ώρα να επιτελέσουμε το χρέος μας απέναντι στους ιδρυτές μας.

Εφτασε η ώρα να δούμε και πάλι την ΑΕΚ εκεί που ανήκει, εκεί που μεγαλούργησε! Στην πόλη, η οποία ιδρύθηκε μαζί μας, μεγάλωσε μαζί μας και την οποία αυτή η ομάδα έκανε γνωστή στα πέρατα της οικουμένης με το αγωνιστικό της μεγαλείο.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε! Εκεί που κλάψαμε, εκεί που πονέσαμε, εκεί που πανηγυρίσαμε, εκεί που αντικρύσαμε για πρώτη φορά κιτρινόμαυρη φανέλα, εκεί που νιώσαμε το μεγαλείο ενός συλλόγου που αναδείχθηκε μέσα από τις στάχτες της ιστορίας!

Αρχή από το βράδυ της Πέμπτης όταν και θα τελέσουμε Αγιασμό στα ιερά χώματα και αμέσως μετά ξεκινάμε. Ούτε μία μέρα δεν θα πάει χαμένη! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει! Οι πανηγυρισμοί θα καταλαγιάσουν γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά.

Ολοι μαζί θα περπατήσουμε το μονοπάτι μέχρι τον τελικό στόχο.

Ολοι μαζί θα διαβούμε τα τείχη της Αγιά Σοφιάς!

Το χιλιοειπωμένο σύνθημα των οπαδών μας αυτά τα πικρά χρόνια της προσμονής και της δεύτερης προσφυγιάς παύει να αποτελεί επιθυμία, ευχή ή προτροπή.

Από σήμερα είναι γεγονός: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα