«Αρκεί μόνο η φωνή σας»

«Αρκεί μόνο η φωνή σας»

Gazzetta team
«Αρκεί μόνο η φωνή σας»

bet365

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της συνιστά την προσοχή στον κόσμο ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ :Μόσχας τονίζοντας ότι το σημερινό ματς είναι διπλή γιορτή για την Ένωση.

ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή, αν ο Μάνταλος σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλαθλοι της ΑΕΚ,
Η ομάδα μας επιστρέφει απόψε, μετά από δέκα χρόνια, στα προκριματικά του Champions League σε μια βραδιά γιορτής για όλους μας. Αποτελεί μάλιστα διπλή γιορτή, αφού ο αγώνας αυτός συμπίπτει με την αναμενόμενη έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μια τέτοια ιστορική βραδιά πρέπει να αναδείξει το ευρωπαϊκό μεγαλείο της ΑΕΚ και σε αυτό πρέπει να συμβάλλετε πρωτίστως εσείς που θα γεμίσετε τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Η μαζική παρουσία και η δυνατή φωνή σας είναι υπεραρκετά για να δώσουν φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.
Συνιστούμε την προσοχή σας γιατί λόγω των αυστηρών κανονισμών του πειθαρχικού κώδικα της UEFA κάθε παρεκτροπή μπορεί να αποδεχθεί καταστροφική και να στοιχίσει πάρα πολύ στην αγαπημένη μας ομάδα. Καπνογόνα, βεγγαλικά, λέιζερ, ρατσιστικά συνθήματα και ό,τι άλλο ξεφεύγει από τα όρια του επιτρεπτού, θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στην ΑΕΚ και στην προσπάθεια της ευρωπαϊκής της επιστροφής.
Σε αυτό το ματς σας θέλουμε κοντά στην ομάδα μας ΜΟΝΟ με τη φωνή σας.
Όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση, ενισχύοντας αλλά και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ την ομάδα μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα