Εμενίκε: «Δεν είμαι... τελειωμένος»

Εμενίκε: «Δεν είμαι... τελειωμένος»

Εμενίκε: «Δεν είμαι... τελειωμένος»

bet365

Ο Εμάνουελ Εμενίκε μίλησε σε Μέσο της Αφρικής για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όσους τον θεωρούν ξοφλημένο.

Παρτιζάν – Ολυμπιακός με επιστροφή, αν ο Μάριν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Την ανάγκη να αποδείξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ότι ακόμη έχει πολλά να προσφέρει στο ποδόσφαιρο, τόνιζε ο Εμενίκε μιλώντας σε αφρικανικό Μέσο.

Παράλληλα, ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας εξήρε τον κόσμο και δήλωσε έτοιμος να τους ανταποδώσει τον τρόπο με τον οποίο στέκονται στην ομάδα.

«Ναι, έχε εξαιρετικούς οπαδούς, που πάντα στέκονται στην ομάδα φωναχτά, ειδικά στις φάσεις για γκολ. Είμαι ενήμερος για την αγάπη τους στο σύλλογο, είμαι έτοιμος να τους αποζημιώσω για την υποστήριξη και την υπομονή τους», είπε στο «dailysportsng.com» και συνέχισε:

«Ήδη γνωρίζω για τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν οι φίλαθλοι και όλοι στην ομάδα από εμένα, είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει ακόμα περισσότερα από όσα ήδη έχει καταφέρει».

Μάλιστα, ο Νιγηριανός επιθετικός έστειλε και το δικό του μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι έχει.. τελειώσει.

«Αποτελεί ευκαιρία για εμένα να αποδείξω ότι δεν έχω τελειώσει. Έχω ακόμη πολλά να δώσω σ' αυτό το άθλημα και είμαι εδώ για να το δείξω αυτό σε όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα