Ημέρα γιορτής για την ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Ημέρα γιορτής για την ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να γιορτάσει διπλά για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα play offs του Champions League (20:30, NS2).

ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή, αν ο Μάνταλος σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Ημέρα γιορτής για την ΑΕΚ η σημερινή. Η Ένωση εξασφάλισε την οικοδομική άδεια για την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς και παράλληλα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο Champions League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Ρώσους. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Μπακάκη και Λόπες στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες αμυντικό δίδυμο.

Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με την τριάδα πίσω από τον Λιβάγια να την αποτελούν οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος και Κλωναρίδης.

Δίπλα στους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα βρίσκεται και ο λαός της ΑΕΚ αφού στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 35.000.

Από την πλευρά της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έρχεται σητν Αθήνα για να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο ετοιμάζεται να κατεβάσει τους Ακινφέεφ στο τέρμα, Βασίν και τους αδερφούς Μπερεζούτσκι στην άμυνα. Οι Σενίκοφ και Φερνάντες θα είναι στα άκρα, με τους Γκολοβίν και Βέρνμπλουμ τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Νάτχο θα είναι σε ελεύθερο ρόλο με τους Τζαγκόεφ και Βιτίνιο επιθετικό δίδυμο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα