Το πρόγραμμα της παραμονής στο Κίεβο

Το πρόγραμμα της παραμονής στο Κίεβο

Το πρόγραμμα της παραμονής στο Κίεβο

bet365

Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου την παραμονή του αγώνα Ολιμπίκ Ντόνετσκ - ΠΑΟΚ στο «Βαλερί Λομπανόφσκι».

Με την παράκληση «αγαπητοί δημοσιογράφοι, σας περιμένουμε στο γήπεδο, όχι μόνο την ημέρα του αγώνα, αλλά και στις συνεντεύξεις Τύπου…», η Ολιμπίκ Ντόνετσκ γνωστοποίησε σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν την παραμονή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ετσι, την Τετάρτη (26/7) στο στάδιο της Ντιναμό, «Βαλερί Λομπανόφσκι», θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου και η προπόνηση του «Δικεφάλου», ενώ η τελευταία ανοικτή προπόνηση της ουκρανικής ομάδας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο «Olympians», που απέχει 26 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου.

Πρώτος θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Ρομάν Σανζάρ στις 17.45, μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενώ στις 18.15 θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και ενός παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προπονηθεί στις 19.00 στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» και η προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα