Αγωγές από τη NOVA σε Super League!

Δημήτρης Τομαράς
Αγωγές από τη NOVA σε Super League!

bet365

Η NOVA περνάει ξανά στην αντεπίθεση με αγωγές προς την Super League για μείωση τιμήματος αλλά και με φανερή (νέα) ενόχληση για τις μη αποφάσεις της Λίγκας!
Στελέχη της Nova σχολιάζοντας την σημερινή συνεδρίαση της Super League κατά την οποία και πάλι δεν ελήφθη καμία απόφαση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, λίγες μόνο ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του, επισήμαιναν ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Λίγκας, όπως τους ανέφεραν. Ότι σαν την στρουθοκάμηλο κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και αρνούνται να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον του Έλληνα φιλάθλου για μία διοργάνωση που οι αποφάσεις του Μάρτη γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης τον Ιούλιο και δεν μπορούν καν να υλοποιηθούν.
Στο ίδιο πνεύμα σχολίαζαν ότι γίνεται φανερό ότι οι μικρό-παράγοντες της Super League κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράγοντες της Κάντζας ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει εξαντλήσει τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε άμεση κατάθεση αγωγής μείωσης τιμήματος της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα