Μενδρινός: «Θα δώσουμε τα πάντα»

Gazzetta team
Μενδρινός: «Θα δώσουμε τα πάντα»

bet365

Ο έμπειρος χαφ μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Απόλλων Σμύρνης στην Βουλγαρία
Για την πορεία της προετοιμασίας του Απόλλωνα, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μίλησε ο Κώστας Μενδρινός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Τα πρώτα συμπεράσματά μου καταρχήν είναι ότι όλα τα παιδιά που είμαστε εδώ είναι πολύ καλά παιδιά, κάτι που είναι βασική προϋπόθεση για να γίνει σωστά η δουλειά και να είμαστε έτοιμοι την ημέρα που πρέπει», είπε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα. «Τα πάντα. Ξεκινάς από τις λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν την διαφορά και πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτές. Είναι κάτι το οποίο όταν ανεβαίνεις από την B' εθνική στην A' πρέπει να το γνωρίζεις και να ξέρεις πως θα τις αντιμετωπίσεις. Αλλά επειδή έχω συνεργαστεί ξανά με τον κύριο Μάντζιο στο παρελθόν και τον γνωρίζω πολύ καλά, έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνον και φυσικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές που τους βλέπω καθημερινά να κάνουν φανταστική δουλειά. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι την ημέρα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».
Για το «συν» της ομάδας σχολίασε πως «πλεονέκτημα θεωρώ πως είναι αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής, ότι είμαστε οικογένεια. Με την εμπειρία που έχω τόσα χρόνια σε όσες ομάδες ήμασταν πραγματικά οικογένεια, ήταν αυτό που μας πήγαινε ψηλά. Είναι ένα στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και πιστεύω θα βγει και φέτος αυτό το πράγμα».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι στους φίλους του Απόλλωνα. «Αυτή είναι μια ερώτηση που την κάνετε πάντα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς απαντάμε πάντα το ίδιο πράγμα. Αυτό που πραγματικά μπορούμε να εγγυηθούμε μέσα από την καρδιά μας είναι να δώσουμε τα πάντα, να ματώσουμε την φανέλα για τον κόσμο, για τον πρόεδρο, για όλο τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο να μας παρακολουθεί και να μας στηρίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα