Οι ευχές στον Σταθάκη (pics)

Gazzetta team
Οι ευχές στον Σταθάκη (pics)

bet365

Ο πορτιέρο της Ξάνθης είχε τα γενέθλιά του και τα μέλη της αποστολής του επιφύλαξαν μία έκπληξη
Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης στην Βουλγαρία. Μάλιστα τα μέλη της αποστολής επιφύλαξαν μία έκπληξη στον νεαρό πορτιέρο Σταθάκη που είχε τα γενέθλιά του και το γεγονός γιορτάστηκε ανάλογα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας, μία μέρα μετά το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στη Βουλγαρία και το 0-0 με την Κέρκυρα στο Τέτεβεν.
Η Xanthi FC ακολούθησε τις πρωινές ασκήσεις στο γήπεδο και στη συνέχεια το πρόγραμμα χαλάρωσης στην πισίνα. Το απόγευμα είναι... κενό για την ξανθιώτικη ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να ανακτούν τις δυνάμεις τους για τη συνέχεια των αυξημένων απαιτήσεων, μέχρι και το τέλος του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας. Επόμενο φιλικό για τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς το απόγευμα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης στο Pravets.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης, ο οποίος χθες είχε τα γενέθλιά του, με τους συμπαίκτες του να του κάνουν έκπληξη με τούρτα και ευχές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα