Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια!

Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια!

Γιώργος Τσακίρης
Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια!

bet365

Με αυτό τον τίτλο η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσει την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά»!

Την παραμονή του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ η Ενωση... απογείωσε τους οπαδούς της με την ανακοίνωση της. Μια ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον κόσμο στο γήπεδο για διπλή γιορτή: Το πρώτο βήμα προς την πρόκριση και φυσικά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά», ανοίγοντας ο δρόμος για την έναρξη των έργων!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...

«Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια!

H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League.

Eνα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ολοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ολοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας!

Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια»!

Ερασιτεχνική: «Επιστρέφουμε σπίτι μας»!
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αναφέροντας: «Μετά από πολλούς αγώνες και "μάχες" σε κάθε μέτωπο η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων σε κάθε γωνιά της γης, γίνεται πραγματικότητα. Η οικοδομική άδεια βρίσκεται πλέον στα χέρα μας και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή στο σπίτι μας. Η Νέα Φιλαδέλφεια μας περιμένει. Η "Μάνα" ΑΕΚ γιορτάζει μαζί με τους απανταχού Ενωσίτες για την μεγάλη και ιστορική στιγμή. Αντέξαμε στα δύσκολα και συνεχίζουμε ενωμένοι στα καλύτερα που έρχονται. Μετράμε όλοι αντίστροφα για την ημέρα που η "Αγιά Σοφιά" θα στεγάσει τα όνειρα όλων μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα