Μετωπική Super League - NOVA!

Νίκος Μαρούδας
Μετωπική Super League - NOVA!

bet365

Αλλαγή πλεύσης από τις ομάδες της Super League και πρόθεση για... μετωπική με NOVA, θέλοντας να μείνει η υπάρχουσα σύμβαση και να μην προκύψει μείωση. Προκήρυξη για 16 ομάδες, ακόμα ανοιχτό το θέμα των πλέι οφ!

Αυτό το σίριαλ δεν λέει να τελειώσει και κινδυνεύει να... τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα! Οι ομάδες της Super League σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις επαφές στο Δ.Σ. της Δευτέρας δεν δέχονται την μείωση και εμμένουν στο να μείνει η υπάρχουσα τηλεοπτική σύμβαση. Αυτό σημαίνει... σύγκρουση με τη NOVA και ακόμα και δικαστική... οδός! Κατά τα άλλα ως προς την προκήρυξη αρχικά πήγαιναν για να ψηφίσουν για 16 ομάδες δίχως πλέι οφ (σ.σ. και να πέφτουν 2 ομάδες).

Μετά προέκυψε πως είναι ανοιχτό το ζήτημα των πλέι οφ. Εδώ βέβαια υπάρχει και άλλο... αγκάθι διότι για τα πλέι οφ υπάρχουν ρήτρες με το συνδρομητικό! Αυτό ακριβώς είναι ο λόγος του δισταγμού των ομάδων και αυτό που φαίνεται να τις... φοβίζει.
ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΛΙΓΚΑ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΕΣ ΡΗΤΡΕΣ!
Οι ομάδες της Super League δείχνουν διάθεση να πάνε τόσο στα άκρα, που στην συζήτηση επανέφεραν και το θέμα των περσινών και προπερσινών ρητρών! Στο να ζητήσουν δηλαδή και τα χρήματα που τους έχουν παρακρατηθεί. Θυμίζουμε με εξώδικο η Λίγκα είχε ζητήσει 6,5 εκατ. ευρώ και εν τέλει πήρε το ποσό των 2,5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα