ΠΑΟΚ: Πρωινό τρέξιμο και τακτική (vid)

ΠΑΟΚ: Πρωινό τρέξιμο και τακτική (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρωινό τρέξιμο και τακτική (vid)

bet365

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας (24/7) για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δείτε τι συνέβη στην πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η πρώτη αγωνιστική εβδομάδα της σεζόν ξεκίνησε από νωρίς για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, με το πρωινό της Δευτέρας να είναι αφιερωμένο στην φυσική κατάσταση.

Ζέσταμα με μερικούς γύρους στο γήπεδο, διαδρόμους με εμπόδια και σπριντ στο πρώτο μέρος, στην συνέχεια παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Το PAOK TV ήταν εκεί και μεταφέρει στις οθόνες σας όλη την δράση από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, η οποία ήταν υψηλής έντασης και είχε ανεβασμένους ρυθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα