Κι επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αποστολόπουλος

Θοδωρής Βασίλης
Κι επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αποστολόπουλος

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με τη βούλα ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Μονοετές το συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ιντερ - Λυών αν ο Εντερ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος βρέθηκε χθες στα Γιάννενα, όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, για τις τελικές επαφές με τον ΠΑΣ φτάνοντας σε συμφωνία. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον προπονητή που μου δώσανε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ότι ανήκει στις κορυφαίες της Super League. Υπόσχομαι στον κόσμο του ΠΑΣ ότι θα δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα