Μιλάει με Σεμέδο

Θοδωρής Βασίλης
Μιλάει με Σεμέδο

bet365

Ο Πανιώνιος ψάχνει για αμυντικό χαφ και ο Μιχάλης Γρηγορίου εξετάζει την περίπτωση του Σέρτζιο Σεμέδο από το Πράσινο Ακρωτήρι. Τα δεδομένα για Ζντιέλαρ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χέλσινγκορ – Οντένσε αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Ο Μαϊσουράτζε πέρασε και δεν ακούμπησε και στον Πανιώνιος ψάχνουν ξανά για αμυντικό χαφ. Ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είναι αυτό του Σέρτζιο Σεμέδο από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στην Πορτογαλία έχει αγωνιστεί σε Μαρίτιμο, Ζιλ Βισέντε και Φεϊρένσε.

Με τον Σεμέδο υπάρχουν επαφές, αλλά δεν είναι το μοναδικό που εξετάζει ο Πανιώνιος.

Όσον αφορά το θέμα του Ζντιέλαρ, ο Σέρβος μεσοαμυντικός θα αποτελούσε την ιδανική περίπτωση για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ρωτήσει για τον άσο του Ολυμπιακού, αλλά η υπόθεση του είναι δύσκολη να προχωρήσει την δεδομένη χρονική στιγμή. Για να προχωρήσει η υπόθεσή του 22χρονου άσου θα πρέπει να φτάσουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και μόνο αν οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν βρει μέχρι τότε παίκτη στην θέση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα