Ζίρκα - Ολιμπίκ Ντονέτσκ 0-0

Ζίρκα - Ολιμπίκ Ντονέτσκ 0-0

Gazzetta team
Ζίρκα - Ολιμπίκ Ντονέτσκ 0-0

bet365

Η Ολιμπίκ Ντονέτσκ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ζίρκα και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 2-0 εκτός έδρας επί της Ολεξάντρια η Ολιμπίκ είχε να αντιμετωπίσει την Ζίρκα και πάλι εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική. Ο τεχνικός Σανζάρ αποφάσισε να ξεκινήσει με την ίδια ενδεκάδα και την ίδια διάταξη (4-4-1-1), όμως αυτή τη φορά η ομάδα του τα βρήκε πιο δύσκολα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, με την Ολιμπίκ να ισορροπεί στη συνέχεια και να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν ο Λουκιάντσουκ βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά είδε τον Κατσαράμπα να σώζει την Ζίρκα στη γραμμή. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην επανάληψη, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το 0-0 να παραμένει.

Ολιμπίκ: Μαχαράτζε, Λουκιάντσουκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νεμτσάνινοβ, Σεστακόβ (75’ Μιχάλεβ), Τσιμπάλιουκ, Μπογκντάνοβ, Μόχα, Χόμουτοβ (72’ Μπρίνκερ), Μπελένκι (62’ Μιγκούνοβ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα