Φιλικό: Κέρκυρα - Ξάνθη 0-0

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Κέρκυρα - Ξάνθη 0-0

bet365

Στο 0-0 έμειναν σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας, Κέρκυρα και Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Δοκιμάζουν τον Ανιμπάλ Εμπαλό οι «Φαίακες»!

Ακόμα μια φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ την Κυριακή, η οποία διεξήχθη όμως στη Βουλγαρία. Εκεί προετοιμάζονται Κέρκυρα και Ξάνθη, οι οποίες στο Τέτεβεν που βρίσκεται η πρώτη, έμειναν στο 0-0 έχοντας ωστόσο η κάθε μία τις δικές της ευκαιρίες για τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές στιγμές. Τελικά, οι... άμυνες βγήκαν νικήτριες κρατώντας το 0-0. Στην επανάληψη, η Ξάνθη ήταν πιο απειλητική. Πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τη φάση που θα της δώσει το γκολ της νίκης, μιας και ο Κάστρο στις τρεις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν αστόχησε.

Μια φάση, που παραλίγο να είχε η Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, ο Αναστασίου πέρασε με ωραία παράλληλη μπαλιά στον Τρεπεκλή, ο οποίος όμως για λίγο δεν πρόλαβε από την μικρή περιοχή να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Δοκιμάζει Ανιμπάλ Εμπαλό η Κέρκυρα

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού, η παρουσία ενός νέου προσώπου για τους «Φαίακες». Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, από την Πέμπτη δοκιμάζει τον Ανιμπάλ Εμπαλό. Πρόκειται για 21χρονο αριστερό στόπερ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Τζένοα. Την Κυριακή έπαιξε για πρώτη φορά με τους «κυανέρυθρους» και τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρθεί και η απόφαση για την περίπτωσή του.

Ο Σάντρο Σένε Ανιμπάλ Εμπαλό, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος τη Πρωτομαγιά του 1996 στη Λισαβόνα, με καταγωγή από την Γουινέα – Βισάου. Εκτός από τους μικρούς της Τζένοα, κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (α' μέρος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Τουράμ Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Βάργκας

Κέρκυρα (β' μέρος): Κολοβούρης, Ζορμπάς, Γκομές, Ντουαλά, Αναστασίου, Κέβιν, Γρομητσάρης, Μίσκου, Τρεπεκλής, Ιωάννου (60' Εμπαλό), Μπαλάφας (60' Μίσκου)

Ξάνθη (α' μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35' Φασίδης).

Ξάνθη (β' μέρος): Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα