«Κοιτάει» Εσπασί, κοντά σε Καπετάνο

Γιώργος Ντυμένος
«Κοιτάει» Εσπασί, κοντά σε Καπετάνο

bet365

Ο 24χρονος πορτιέρο είναι στη λίστα του Λεβαδειακού, που φαίνεται να «τρέχει» την περίπτωση του έμπειρου φορ
Η παρουσία του Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του Λεβαδειακού, αυτόματα στρέφει τους Βοιωτούς στην αγορά της Γαλλίας. Κάτι που φάνηκε και στο «θέμα» του Μπραντάο. Μία περίπτωση που έχει τεθεί επί τάπητος είναι εκείνη του Ντέιβις Εσπασί, του 24χρονου πορτιέρο που έπαιζε στην Επινάλ της Γαλλίας. Γεννημένος εκεί και με καταγωγή από το Καμερούν, ο νεαρός πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεν, ενώ έχει περάσει ακόμη και από την Λοριάν. Την περασμένη σεζόν ήταν στην Επινάλ και ενδέχεται να αποκτηθεί ώστε να πλαισιώσει τον Ναμάσκο κάτω από τα γκολπόστ. Μάλιστα υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που τον φέρνουν άμεσα στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Λεβαδειακό.
Την ίδια στιγμή οι Βοιωτοί «τρέχουν» την περίπτωση του Παντελή Καπετάνου και ο 34χρονος φορ που πέρσι ήταν στην Βέροια, είναι πιθανό να υπογράψει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα