Μπάγεβιτς για ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά» και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Μπάγεβιτς για ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά» και Ολυμπιακό

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Σερβίας και αναφέρθηκε στην Ενωση και στα ματς των Πειραιωτών με την Παρτιζάν.

Ο Μπάγεβιτς μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν το παρελθόν του στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα, εξέφρασε την πίστη του ότι οι Σέρβοι θα προκριθούν στο Μουντιάλ του 2018 και στη συνέχεια σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν και φυσικά τα όσα γίνονται στην ΑΕΚ, της οποίας είναι εκτελεστικός διευθυντής από το 2013.

Ακολουθούν όσα είπε ο Μπάγεβιτς...

Για τα ματς του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν: «Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η Παρτιζάν νίκησε την Μπούντουτσνοστ αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, πιο έμπειρη και με σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα για την Παρτιζάν, αλλά αν το πιστέψουν ότι μπορούν να νικήσουν και να προκριθούν, όλα είναι πιθανά. Γι' αυτό έχει ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο. Αν η Παρτιζάν θέλει να έχει ελπίδες, θα πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Βελιγράδι. Στην έδρα του ο Ολυμπιακός έχει δυνατή υποστήριξη, το γήπεδο είναι σχεδόν πάντα γεμάτο και δεν είναι ευχάριστος αντίπαλος».

Για την σχέση του με την Ελλάδα: «Η πρώτη μου επαφή με τους Ελληνες ήταν στα χρόνια μου ως ποδοσφαιριστής, όταν πήγα στην ΑΕΚ το 1977 και έμεινα εκεί για τέσσερα χρόνια. Οταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο άρχισα την προπονητική μου καριέρα και επέστρεψα στην Ελλάδα για να κάτσω στον πάγκο της ΑΕΚ το 1988. Εφυγα αρκετές φορές από αυτή την χώρα, από τότε, αλλά πάντα επέστρεφα».

Για τον ρόλο του ως εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το 2013 το κλαμπ άρχισε από την 3η κατηγορία λόγω της οικονομικής κατάστασης και έπρεπε να βοηθήσω την ΑΕΚ. Επιστρέψαμε στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατακτήσαμε το κύπελλο το 2016, για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε το κλαμπ στη θέση που του αξίζει γιατί η ΑΕΚ έχει σπουδαία ποδοσφαιρική ιστορία. Είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που οι οπαδοί μας περιμένουν τόσο καιρό».

Για το αν θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Σερβίας: «Τελείωσα την προπονητική καριέρα μου και δεν θα επιστρέψω, αφού οι φιλοδοξίες μου σχετίζονται με την ΑΕΚ. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο που θα είναι από τα ομορφότερα της Ευρώπης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα