Μετατίθεται η πρώτη του ΟΦΗ

Μετατίθεται η πρώτη του ΟΦΗ

Gazzetta team
Μετατίθεται η πρώτη του ΟΦΗ

bet365

Τη μετάθεση της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας από τις 24 Ιουλίου στις 25, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο λόγος είναι πως τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, η οποία θα έχει θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Ταυτόχρονα οι Κρητικοί γνωστοποίησαν πως στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιθεί ανοιχτή συγκέντρωση για το κοινό της ομάδας στο Γεντί Κουλέ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο, ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μετατίθεται για την Τρίτη 25 Ιουλίου, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Αιτία, η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έχει οριστεί για την Δευτέρα 24 Ιουλίου με κύριο θέμα συζήτησης, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Για την αλλαγή στην ημέρα της πρεμιέρας, υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η μετάθεση της πρεμιέρας κατά μια μέρα, κρίνεται απαραίτητη, καθώς το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα κληθεί να υπογράψει τη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, αλλά και τις μεταγραφές.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου, από την Τρίτη (25/7) οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά, ενώ η πρώτη συγκέντρωση μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι κλειστή.

Ανοιχτή συγκέντρωση για το κοινό της ομάδας, θα γίνει την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο Γεντί Κουλέ, παρουσία και των περισσοτέρων μεταγραφικών αποκτημάτων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα