Παραμένει στον Κισσαμικό ο Σεληνιωτάκης

Gazzetta team
Παραμένει στον Κισσαμικό ο Σεληνιωτάκης

bet365

Παίκτης του Κισσαμικού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Αλέξης Σεληνιωτάκης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

Ο Σεληνιωτάκης αγωνίζεται στον Κισσαμικό από την περίοδο 2015-2016, μετρώντας 58 συμμετοχές, ενώ είναι και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Οι δηλώσεις του παίκτη μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα. Από την πλευρά μου θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα μεταφέρθηκε στην πόλη των Χανίων, λόγω των συνθηκών που υπήρχαν. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν η προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θέλω από την πλευρά μου να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της Κισσάμου και των Χανίων για στήριξη σε αυτή την καινούρια σελίδα που γυρίζει η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα