Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αποστολόπουλος

Θοδωρής Βασίλης
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αποστολόπουλος

bet365

Μία ακόμη προσθήκη για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη μιας κι έκλεισε τον δεξιό μπακ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Σχεδόν πάντα ποντάρει στο ελληνικό στοιχείο. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο κοίταξε την συγκεκριμένη περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου.

Για την ακρίβεια ο 25χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Ο Αποστολόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά προορίζεται ως λύση και για το δεξί άκρο της άμυνας αλλά και για χαφ στο 4-2-3-1 του Πετράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα