Ο... άλλος Πανιώνιος (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Ο... άλλος Πανιώνιος (pics)

bet365

Η απουσία του Μασούντ «αναγκάζει» τους «κυανέρυθρους» να διαφοροποιήσουν τα πλάνα τους ενόψει της Μακάμπι
Με ένα νέο λουκ θα παίξει ο Πανιώνιος στο Ισραήλ με την Μακάμπι, καθώς οι απουσίες των Μασούντ, Χατζισαφί θα οδηγήσουν σε αναγκαστικές αλλαγές. Στην θέση του δεύτερου θα ξεκινήσει ο Σαραμαντάς, ο οποίος και αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο ματς με την Γκόριτσα και λογίζεται ως μία εξαιρετική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η έλλειψη του πρώτου όμως αναμένεται να επιφέρει και αλλαγές στον «κυανέρυθρο» σχηματισμό. Στα δύο παιχνίδια με τους Σλοβένους είδαμε τον Μιχάλη Γρηγορίου να παρατάσσει σχηματισμό που μπορεί να χαρακτηριστεί 4-2-3-1 ασύμμετρο ή 4-3-3. Με τον Κόρμπο κλασικό «κόφτη» και τον Σαββίδη θεωρητικά μεν δίπλα του, αλλά σε μεγάλο βαθμό ο Ελληνας μέσος έπαιζε στο πλευρό του Μασούντ. Επειδή όμως ο Ιρανός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εσωτερικός χαφ, ουσιαστικά ο Σαββίδης ήταν ο «συνδετικός κρίκος» εκείνου και της αμυντικής διάταξης.
Πλέον όμως με τον «εγκέφαλό» του νοκ άουτ, ο νεαρός τεχνικός καλείται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του και υπάρχουν δύο εκδοχές. Η πιο πιθανή είναι να ξεκινήσει με ένα κλασικό 4-3-3, όπου ο Σαββίδης ουσιαστικά θα έχει ρόλο αντί-Μασούντ αναλαμβάνοντας το δημιουργικό κομμάτι του Πανιωνίου και ο Ταπόκο θα βρεθεί δίπλα στον «κάπτεν». Η άλλη είναι να παραταχθεί με τριάδα στα στόπερ, κάτι που όμως δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
ΜΕ ΓΚΟΡΙΤΣΑ
ΠΙΘΑΝΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΜΑΚΑΜΠΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα