Θυμήθηκε τον πρωταθλητή πρόεδρο η ΑΕΛ

Θυμήθηκε τον πρωταθλητή πρόεδρο η ΑΕΛ

Gazzetta team
Θυμήθηκε τον πρωταθλητή πρόεδρο η ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τίμησε τη μνήμη του πρώην προέδρου της Στέλιου Καντώνια, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα.

Ο Στέλιος Κατσαντώνης υπήρξε πρόεδρος των βυσσινί την περίοδο 1987-1988, κατά την οποία η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Εκείνο το απογευματινό της 23ης Ιουλίου, ακριβώς πριν 7 χρόνια, η Λάρισα φλέγονταν από το κύμα του καύσωνα, που δυστυχώς έφερε μαζί του και το θλιβερό μαντάτο. Αυτό που στην κυριολεξία πυρπόλησε τις καρδιές όλων των Λαρισαίων, όταν συνειδητοποίησαν πως ο Πρωταθλητής Πρόεδρος ξεκίνησε απροειδοποίητα το μεγάλο ταξίδι για το βυσσινί club του παραδείσου.

Ο θάνατος του Στέλιου Καντώνια, δεν ήταν απλά ένα συγκλονιστικό γεγονός. Ήταν η αλλαγή μιας μοναδικής σελίδας, που άφηνε πίσω της ολόχρυσες παρακαταθήκες. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λέξεις. Στερεύει ο νους στη θύμηση της αποδημίας ενός φανταστικού Ανθρώπου, ενός αξιοθαύμαστου επιχειρηματία, ενός απίστευτης μοναδικότητας ποδοσφαιρικού ηγέτη.

Επτά χρόνια χωρίς τον Πρωταθλητή Πρόεδρο. Η θλιβερή επέτειος, απλά μας θυμίζει τις συγκλονιστικές του τελευταίου αποχωρισμού στιγμές. Όμως, ολοζώντανη παραμένει η βαριά κληρονομιά του. Αυτή που μας καθοδηγεί και μας υπενθυμίζει διαρκώς, πως η πιθανή επανάληψη εκείνου του άθλου, θα γίνει από την ΑΕΛ και μόνο!

Έχοντας ως οδηγό το κοινωνικό και ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές μας και οι χιλιάδες των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του και υποσχόμαστε, ότι, ο αγώνας μας για την επάνοδο της «βασίλισσας του κάμπου» στο θρόνο της, θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος. Όπως ακριβώς μας τον κληροδότησε εκείνος!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα