Ανακοίνωσε Τζανγκ ο Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Τζανγκ ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Την απόκτηση του Νοτιοκορεάτη μεσοεπιθετικού Γκιέολ-Χι Τζάνγκ, ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο 21χρονος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, θα είναι κάτοικος Τρίπολης μέχρι το 2020.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Gyeol-Hee Jang για τα επόμενα τρία χρόνια.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1998 στη Νότια Κορέα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως ακραίος χαφ.

Ο Gyeol-Hee Jang έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Steelers, ενώ από το 2011 μέχρι και τη μεταγραφή του στον ΑΣΤΕΡΑ αγωνιζόταν στις περίφημες ομάδες των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του».

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Νιώθω πολύ τυχερός για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Μετά από την παρουσία μου στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σε μια ομάδα που σου παρέχει τα πάντα για ν' αναδειχθείς.

Θέλω να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όσους πιστεύουν σε μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα