Σακαφλιάδες Τρικάλων: «Η πόλη έχει ομάδα, στηρίξτε την»

Gazzetta team
Σακαφλιάδες Τρικάλων: «Η πόλη έχει ομάδα, στηρίξτε την»

bet365

Έκκληση στο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση απηύθυναν, μέσω ανακοίνωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων.

Η ομάδα των Τρικάλων θα πραγματοποίησει την πρώτη προπόνηση της σεζόν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και οι οργανωμένοι φίλοι του συλλόγου έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Η ανακοίνωση:

«Νέα αρχή για την αγαπημένη μας ομάδα, την ομάδα της πόλης μας, την ομάδα όλου του νομού, το καμάρι όλων των Τρικαλινών. Καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια εμπράκτως, αρχής γενομένης με την παρουσία μας στην πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σπορτ Ρεσίφε – Παλμέιρας (21+).

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό όπως την Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, δώσει μαζικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο ενθαρρύνοντας έτσι με τον τρόπο αυτό, τόσο τη νέα προσπάθεια της νέας διοίκησης όσο και τους νέους παίχτες που καλούνται να φορέσουν τη βαριά κυανέρυθρη φανέλα.
Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα