Πρέσινγκ σε Πετρόπουλο

Πρέσινγκ σε Πετρόπουλο

bet365

Άρης, Τρίκαλα και Κύπρος καλούν τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν που είχε ο Αντώνης Πετρόπουλος με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, δεδομένα θα υπήρχαν αρκετοί μνηστήρες για την απόκτησή του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Φλουμινένσε – Κορίνθιανς (21+).

Αυτή τη στιγμή ο Άρης φέρεται να είναι η ομάδα που τον εξακολουθεί να τον κοιτάζει για να συμπληρώσει το παζλ της επιθετικής τριάδας μαζί με τους Διαμαντόπουλο και Καπνίδη, παρά το ότι οι «κίτρινοι« κοιτάζουν και στο εξωτερικό. Ο Παύλος Μυροφορίδης τον ξέρει πολύ καλά, τον εμπιστεύεται και μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρχουν εξελίξεις στο εν λόγω θέμα.

Τα Τρίκαλα από την άλλη, έχασαν το μεγάλο «κανόνι» τους, τον Κουσκουνά και στον «Πετρογκόλ» βλέπουν τον παίκτη με την ικανότητα και την εμπειρία για να στηρίξουν την επίθεσή τους.

Ο 31χρονος στράικερ, έχει δεχτεί κρούση και από ομάδες της Κύπρου αλλά ο ίδιος δεν βιάζεται και περιμένει... κάτι καλό στην Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα