Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Μάξι Ροντρίγκες! (vids)

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Μάξι Ροντρίγκες! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Μάξι Ροντρίγκες! (vids)

bet365

Την περίπτωση του Μάξι Ροντρίγκες φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιογράφο της Αργεντινής, με τον ποδοσφαιριστή να έχει προταθεί στους «πράσινους».

Ένα αρκετά δυνατό όνομα, ακόμα και στα 36 του, εξετάζει ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Αργεντινής οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μάξι Ροντρίγκες ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το «κτήνος», όπως είναι το ψευδώνυμό του, έχει προταθεί στο «τριφύλλι» το οποίο εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του. Πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος ακόμα και στα 36 αποτελεί μια καλή επιλογή, καθώς πέρσι με την Νιούλες είχε μια γεμάτη χρονιά με 21 συμμετοχές και 7 τέρματα, κάτι που δείχνει πως παραμένει σε καλή κατάσταση.

Ο σπουδαίος διεθνής Αργεντινός, θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στις Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ενώ με την Εθνική του ομάδα έχει καταγράψει 57 συμμετοχές, σημειώνοντας και 16 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα