Ατομικό ο Κλωναρίδης

Ατομικό ο Κλωναρίδης

Gazzetta team
Ατομικό ο Κλωναρίδης

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δεν ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου και δίνει μάχη για να προλάβει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα στη σαββατιάτικη προπόνηση της ΑΕΚ αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε να δει τι θα γίνει με τον Κλωναρίδη και τελικά αυτό που έγινε είναι «ατομικό πρόγραμμα», πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει αμείωτη η αγωνία για το αν θα προλάβει ή όχι την αναμέτρηση της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ. Από εκεί και πέρα, με την ομάδα προπονήθηκε ο Παναγιώτης Ντούνης, ο οποίος είναι το φαβορί για να μπει στη λίστα στη θέση του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος, με την σειρά του, βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο, μετά την επέμβαση κατάγματος-εξαρθρήματος αντίχειρα δεξιού χεριού, στην οποία υποβλήθηκε χθες Παρασκευή (21/7) στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα