Ετοιμη για Ολυμπιακό η Παρτιζάν! (vid)

Ετοιμη για Ολυμπιακό η Παρτιζάν! (vid)

Gazzetta team
Ετοιμη για Ολυμπιακό η Παρτιζάν! (vid)

bet365

Η Παρτιζάν ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα, διέλυσε 6-1 τη νεοφώτιστη Μάτσβα κι έδειξε έτοιμη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν έπαιξε ο Λεονάρντο, μέσα ο Σουμά!

Η Παρτιζάν ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διέλυσε 6-1 τη νεοφώτιστη Μάτσβα (φαβορί για υποβιβασμό) κι έδειξε πως είναι έτοιμη για το ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό. Οι ασπρόμαυροι πέτυχαν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη κράτησαν δυνάμεις. Ανω - κάτω η ομάδα με τον Λεονάρντο που έμεινε εκτός αποστολής, πήρε χρόνο συμμετοχής το νέο απόκτημα, Σουμά. Η Παρτιζάν παρουσιάστηκε με το γνωστό σύστημα του Τζούκιτς, 4-2-3-1, με τον Κλιάγιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους δυο Μίλετιτς να είναι στα άκρα. Οστοϊτς και Τσίρκοβιτς ήταν στο κέντρο άμυνας. Κόσοβιτς και Γέφτοβιτς τα δυο αμυντικά, ενώ Γέφτοβιτς, Ταβάμπα και Πάντιτς ήταν οι τρεις πίσω από τον Τζούρτζεβιτς. Στο 8' ο Κόσοβιτς άνοιξε το σκορ με γκολάρα, ο Ταβάμπα στο 16' πέτυχε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πάντιτς σημείωσε το τρίτο γκολ. Ο περσινός πρώτος σκόρερ, Ούρος Τζούρτζεβιτς πέτυχε το 4-0 στο 35'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Λαζάρεβιτς στο 49', ενώ ο Ταβάμπα στο 68' πέτυχε το 5-1. Ο Μιχαϊλοβιτς στο 85' διαμόρφωσε το 6-1. Ο Σουμά μπήκε στο 60', αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό, ήταν κινητικός, αλλά ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα