Θέλει ακόμα δουλειά ο Ατρόμητος...

Θέλει ακόμα δουλειά ο Ατρόμητος...

Νίκος Μαρούδας
Θέλει ακόμα δουλειά ο Ατρόμητος...

bet365

Το πρώτο φιλικό του παιχνίδι έδωσε ο Ατρόμητος το Σάββατο με αντίπαλο στην ΑΕΛ και όπως φάνηκε η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, έχει δρόμο ακόμα για να φτάσει τα στάνταρ που θέλει.

Ο Ατρόμητος το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, με τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες να είναι πολλές. Όπως είναι λογικό, θα χρειαστεί και κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο ενόψει της νέας σεζόν. Μέσα σ' αυτό πρέπει να υπολογίσουμε και την έλευση του Νταμίρ Κάναντι, που για πρώτη φορά δοκιμάζει την τύχη του εκτός της πατρίδας του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ατρόμητος έδωσε το πρώτο του σοβαρό φιλικό. Αντίπαλος ήταν η ΑΕΛ και η εικόνα του δεν ήταν και η καλύτερη. Αν και προηγήθηκε, έδειξε να βρίσκεται αρκετά πίσω σε ετοιμότητα σε αντίθεση με την αντίπαλό του. Λογικό, θα πει κανείς, αν αναλογιστεί πως η ομάδα της Λάρισας είχε δώσει ήδη δυο φιλικά πριν απ' αυτό του Σαββάτου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Έτσι, δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα από πρόσωπα (αναφερόμαστε στους ξένους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τους Περιστεριώτες) παρά μόνο από το πρώτο σχήμα που δοκίμασε ο Κάναντι. Ο Αυστριακός, ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-3-3, ενώ δεν δοκίμασε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να αγωνιστεί με 3 στόπερ. Κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Η ενδεκάδα που παρέταξε, μπορεί να λογιστεί και ως βασική... Μίρκοβιτς στο τέρμα, Κιβρακίδης και Γιαννούλης στις πτέρυγες της άμυνας, Καρασαλίδης και Χατζηισαΐας στα στόπερ. Αμυντικός μέσος ο Μάντσον, με τον Βασιλακάκη σε ρόλο 8αριού και τον Ούμπιδες λίγο πιο μπροστά του. Μανούσος και Πλατέλλας βρέθηκαν στις πτέρυγες της επίθεσης, με τον Ντάουντα στην κορυφή της.

Το αποτέλεσμα, φάνηκε να είναι καλό στο πρώτο 10λεπτο, με τον Ατρόμητο να είναι πιο φρέσκος και να φτάνει στο γκολ με τον Ντάουντα που έδειξε με το... καλημέρα πως συνεχίζει να έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Όμως, από εκεί και πέρα τίποτα για τους Περιστεριώτες. Απείλησαν (όχι έντονα) από το 2-1 και μετά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και τέλος. Στην επανάληψη. Ο Κάναντι άλλαξε όλη την εντεκάδα (λογικό, καθώς μιλάμε για το πρώτο σοβαρό φιλικό του Ατρόμητου) και οι Περιστεριώτες ήταν σε παθητικό ρόλο.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Κάναντι, η οποία από το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε στο Περιστέρι, το επόμενο Σάββατο. Τότε θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και δεδομένα ο Αυστριακός τεχνικός περιμένει να δει καλύτερο πρόσωπο και να βγάλει ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα