Σε ρυθμό Champions League οι ΑΕΚτζήδες!

Σε ρυθμό Champions League οι ΑΕΚτζήδες!

Σε ρυθμό Champions League οι ΑΕΚτζήδες!

bet365

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζεται με εξαιρετικό ρυθμό και το ΟΑΚΑ θα είναι όπως πρέπει για την ανανέτρηση της ΑΕΚ με τους Ρώσους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του χρειάζονται την συμπαράσταση των οπαδών τους στο ραντεβού της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ και θα την έχουν. Οπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Ενωσης, η προπώληση των εισιτηρίων έχει φτάσει στις 9.000 αυτή την στιγμή και ως το βράδυ του Σαββάτου, με τη διάθεση να συνεχίζεται ηλεκτρονικά, μπορεί να φτάσει (ή και να περάσει) τις 10.000.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η διάθεση θα συνεχιστεί κανονικά όλες αυτές τις ημέρες και την Κυριακή θα λειτουργεί κανονικά το εκδοτήριο ΗΣΑΠ "Ειρήνη", πέραν φυσικά της ηλεκτρονικής διάθεσης μέσω της ιστοσελίδας της ΑΕΚ. Στα εισιτήρια που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής, προφανώς δεν υπολογίζονται τα διαρκείας που έχει πουλήσει ως τώρα η Ενωση και τα οποία πλησιάζουν στις 7.000, πράγμα που σημαίνει ότι ήδη έχουν κλείσει θέση περισσότεροι από 15.000 για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ.

* Την Τρίτη το τμήμα διαρκείας και το τηλεφωνικό κέντρο για τα διαρκείας θα κλείσουν στις 14.00 στο ΟΑΚΑ λόγω των μέτρων ασφαλείας του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα