Αυτόνομη Θύρα 10: «Ως εδώ η γελοιότητα»

Αυτόνομη Θύρα 10: «Ως εδώ η γελοιότητα»

Gazzetta team
Αυτόνομη Θύρα 10: «Ως εδώ η γελοιότητα»

bet365

Αντίθετοι σε οποιαδήποτε επαφή με την πλευρά του Νίκου Καγιούλη, εμφανίζονται με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λοιπόν για να τελειώνουμε με τη γελοιότητα και με τις μεσοβέζικες λύσεις οι οποίες μας γυρνάν κάθε τόσο στις ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν υπάρχει η λέξη «λύση» δίπλα στο όνομα καγιούλης. Αυτός που δεν κατόρθωσε να κάνει το οτιδήποτε για να αδειοδοτηθεί η ομάδα, αυτός που γέμισε μπάτσους το Καυταντζόγλειο, αυτός που προσπάθησε να μας κάνει παράρτημα άλλης ομάδας της πόλης, αυτός που πρωταγωνίστησε στην ιστορία «Λάμπρου», αυτός που ευθύνεται για δεκάδες συλλήψεις, αυτός που ευθύνεται για τη χειρότερη οπαδική γενοκτονία των τελευταίων δέκα χρόνων, αυτός ο άχρηστος απατεώνας, αυτός δεν θα περάσει ξανά τη πόρτα της Μίκρας. Τέλος! Ως εδώ η γελοιότητα!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η οποιαδήποτε συνάντηση, διαπραγμάτευση, συμφωνία μαζί του θίγει το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει στον οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ… την αξιοπρέπειά του και γι’ αυτό θα μας βρει σε κάθε περίπτωση απέναντι!!! Απευθυνόμαστε, λοιπόν, στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και του ζητούμε να κλείσει τα αυτιά του στις γελοιότητες. Η αλήθεια είναι ότι ο Καναδός παίζει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι είτε για να πλασάρει τον Καγιούλη ως την ύστατη λύση, είτε για να δείξει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, μιας και κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα αναλάβει 2; 5; 3; εκατομμύρια ευρώ χρέη μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να έχει ιδέα τι συμβαίνει μέσα στη ΠΑΕ.

Τέλος ένα μήνυμα προς τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης οι οποίοι σιτίζονται και επιβιώνουν με ρούβλια. Αν θεωρείτε τόσο μεγάλο κελεπούρι τον Καγιούλη διώξτε τον Ρώσο και βάλτε τον στη θέση του. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε βάλτε τον εκεί που ξέρετε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα